Unidea travel

Kejptaun

  • Avio karte Beograd Kejptaun od 629 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Kejptaunu, noćenje od 49 € tri-zvezdice i 116 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)Kejp
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – London  ili i smeštaj u Londonu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Kejptaun su osnovali Holanđani 1652.godine. To je najstarija naseobina Evropljana na Crnom kontinentu.
Grad ima oko tri miliona stanovnika i drugi je po veličini grad u južnoj Africi, posle Johanesburga.
Kejptaun ima važnu ulogu u zemlji, jer je prestonica provincije Zapadni Kejp i sedište parlamenta Južnoafričke Republike.
Turizam takođe ima značajnu ulogu u životu grada. Goste privlače idilična sredina, čudesni pejzaži i atraktivne turističke ponude.
Centar grada Kejptauna nalazi se između zaliva Tejbl, planine Tejbl i brda Lavlje sapi.
Ovde se nalaze moderne zgrade administrativnog i trgovačkog centra i stari deo grada- Parlament, Gradska kuća, Zamak dobre nade (Castle of Good Hope), železnička stanica, kao i veliki broj muzeja.
Grad, čiji položaj podseća na amfiteatar u podnožju planine Tejbl, nudi zanimljiva mesta za posetu.
Oni koji vole zabavu imaju na raspolaganju veliki broj kafana, restorana, diskoteka, barova i pozorišta u kvartu Viktorija i Alfred Votarfront.
Ljubitelje umetnosti sigurno će zanimati Nacionalna galerija i Južnoafrički muzej sa svojim bogatim i raznovrsnim izložbama- od praistorijskih fosila i sečiva iz kamenog doba do etnografskih dokumenata kulture iz okoline Rta dobre nade.
Brdo Signal, koje se nalazi u zapadnom delu gradskog centra, nudi najlepši pogled na grad.
Zanimljiva je i poseta Trga Grin Market, koji je okružen mnogobrojnim prodavnicama u stilu Art Nuvo, nalazi se na nekoliko minuta hoda od njega.
U ovom delu se nalazi i Stara gradska kuća (Old taun haus). Zaljubljenici u divlju prirodu treba da posete poluostrvo na Rtu dobre nade.
Tamo se nalazi veliki broj nacionalnih parkova. Zanimljive su i botanička bašta Kristenboš i duga peščana plaža u zalivu Tejbl.
.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65