Unidea travel

Karakas

  • Avio karte Beograd Karakas od 852 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Karakasu, noćenje od 64 € tri-zvezdice i 80 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Karakas  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Karakas je glavni grad Venecuele na severu u blizini Kariba.
Prometna metropola smeštena je u prelepoj dolini, poznata po ukusnoj hrani, kulturnoj raznolikosti i savršenoj klimi zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji visoke nadmorske visine i Karipskog mora. Karakas je fascinantan grad za istraživanje, prepun izvrsne umetnosti, hrane i užurbanog nočnog života.
Najviši neboderi Karakasa su Parque Central Tower, zgrada Banco Mercantil, provicijski toranj BBVA i  Twin towers od tržnog centra El Recreo u okrugu Sabana Grande. Karakas je dosta zagušen i bučan.
Preporučljivo je nositi laganu obuću i odeću i nakit male vrednosti. Stanovnici Karakasa su obično prilično gostoljubivi i ljubazni.
El Rosal i Las Mercedes su trenutno najeksuzlivniji delovi grada.
Bulevar Sabana Grande glavni je trgovački koridor grada i svakodnevno ga poseti više od 500 hiljada ljudi. Plaza Bolivar, Plaza El Venetolano i Plaza Diego Ibarra simbolični su deo istorijskog centra.
Karakas ima više nego dovoljno znamenitosti i atrakcija koje treba videti.
Za spektakularne poglede na grad i planine, odvezite se jednim od najdužih svetskih žičara do vrha Cerro El Avila.
Uronite u istoriju Pantheon Nacional nekadašnje crkve koja je postala odmaralište žitelja Venecuele 1870-ih. Smešteno u severnom delu starog grada u Karakasu, vredi videti ceremonijalnu promenu straže na tom mestu.
Opustite se u kolonijalnom gradu El Hatillo koja je samo 30 min vožnje od Karakasa u jugoistočnom delu grada. Opušajući gradić sa blagom klimom pruža odlično mirno odmaralište. Prekrasne kolonijalne kuće usresređene su oko trga pretvorene su u barove, zanatske radnje i restorane.
Ako ste u tom području krajem oktobra, imaćete priliku da vidite muzički festival El Hatillona kojem popularni muzičari Venecuele sviraju rok, folk, jazz i druge stilove.
Posetite Katedralu Karakaza i muzej Sacro de Caracas, opustite se u rekreacionom parku Los Chorros i upijte kulturu u umetničkom
centru Los Galpones.
Međutim reči opreza, ovde je bezbednost važno pitanje koje se ne može zanemariti.
Kriminal je ozbiljan problem, a neka područja su strogo zabranjena.
Dokazi o siromaštvu su sveprisutni i možda ćete biti šokirani beskućnim porodicama koje kampuju ispred korporativnih nebodera i tržnih centara.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65