Unidea travel

Kairo

  • Avio karte Beograd Kairo od 282 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Kairu, noćenje od 33 € tri-zvezdice i 91 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Kairo  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Kairo je prestonica Egipta smeštena na reci Nil. U srcu grada je trg Tahrir i ogromni
Egipatski muzej, ostatak starina, uključujući kraljevske mumije i pozlaćene artefakte kralja Tutankamona. U blizini je Giza mesto ikonskih piramida i Velike sfinge, koje potiču iz 26. veka pre nove ere.  U okrugu Zamalek na ostrvu Gezira, 187 metara kairska kula pruža panoramski pogled na grad.

Putovanje u Kairo, prilika je da se upozna jedna od najstarijih civilizacija, čija su kultura, umetnost i nauka značajno uticale na razvoj ukupnog čovečanstva, kao i da se doživi atmosfera najvećeg grada kontinenta i tradicija najmnogoljudnije zemlje arapskog sveta.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65