Unidea travel

Johanesburg

  • Avio karte Beograd Johanesburg od 455 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Johanesburgu, noćenje od 39 € tri-zvezdice i 131 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Johanesburg ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Obično poznat kao Jo’Burg ili Jozi, ovaj grad koji se brzo menja je živo srce Južne Afrike. Grad je finansijska i industrijska metropola Juže Afrike, izgrađena na bogatoj istoriji rudarstva zlata. Grad se ubrzano razvija od nervoznog safari stajališta do živahnog središta za umetnost i kulturu.
Johanesburg je podeljen na osam administrativnih regiona.
Oni isključuju grad Ekurhuleni koji se tradicionalno smatrao delom Johanesburga, ali je podeljen u administrativne svrhe.
Glavna područja su: Unutrašnji deo grada (koji obuhvata turistička područja Braamfontein, Manoneng, Newtown i Fordsburg)
Stari Joburg (koji obuhvata Melville, Greenside, Killarney, Emmarentia, Parktown, Houghton i druge) Sandton (novi centar grada, uključujući Riviona, Fourways i Sunninghill). Randburg (koji obuhvata Northcliff, Linden, Weltevreden park, Bordeaux, Greymont), Soweto, Alexandra, Midrand, Roodepoort, Alberton, Rosettenville, Brackendowns, Turfontein itd.
Područje Newtown i market Theatre (gradska kulturna stanica) sada je dostupna sa autoputa i mosta Mandela i vrlo je zanimljivo.
Ovde ćete naći mesta za živu muziku i barove.
Braamfontein-područje univerizeta ima sjajnu subotnju pijacu, živahni noćni život, vrlo umetnički.
Vrhunske savremene galerije i novi predeo Maboneng Precinct, sa svojim otmenim restoranima, kafićima i umetničkim ateljima, sada se svrstavaju među glavne turističke atrakcije grada, zajedno sa dirljivim muzejom Apartheid i Constitution Hill.
Možete uskočiti u jedan od novih Gautrain vozova i autobusa da biste istražili ili krenuli u obilazak sa vodičem, a nedaleko od granica grada čekaju vas još avanture.
U parku Lion & Safari možete izbliza upoznati neke od poznatih afričkih divljih životinja na manje od sat vremena vožnje od centra Johanesburga.
Interakcije sa životinjama su ovde vrhunac.
Možete maziti mladunče lavova, prošetati sa gepardom ili hraniti žirafe.
Dozvoljene su samostalne ture, ali takođe se možete pridružiti u vođenoj grupi u vozilima parka da biste videli lavove, geparde, zebre, nojeve, hijene i razne vrste antilopa. Noćne ture za hranjenje i splavarenjem rekom su druge atraktivne stvari.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65