Unidea travel

Istanbul

  • Avio karte Beograd Istanbul od 121 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Istanbulu, noćenje od 29 tri-zvezdice i 59 pet-zvezdica
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Istanbul  ili i smeštaj u Istanbulu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Istanbul je zbog svog strateškog položaja na Bosforu bio predmet interesovanja, ali i središte istorijskih preokreta. Nazivi koje je menjao kroz Istoriju njihov su najbolji odraz. Grad Vizantion, Konstantinopolj, konačno Istanbul upoznao je mnoge vladare- Hetite, Grke, Rimljane, Persijance, Turke Osmanlije. Danas je to turski grad, a utisnuti pečat svih ovih naroda i kultura čine njegov jedinstveni šarm.
Istanbul se nalazi na raskrsnici dva kontinenta. Ovo je jedini grad koji ima evropski i azijski deo. I do danas mešanje te dve kulture predstavlja važnu karakteristiku turske metropole. Grad na Bosforu svake godine posete milioni turista.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima.  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65