Unidea travel

Ibica

  • Avio karte Beograd Ibica od 215 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Ibici, noćenje od 89 € tri-zvezdice i 220 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Ibica  ili i smeštaj na ostrvu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Ibiza je jedno od najlepsih Balearskih ostrva, nalazi se u arhipelagu Španije u Sredozemnom moru. Poznato je po živom noćnom životu, gde glavni evropski noćni klubovi imaju letnju pozornicu. Za one koji zele mirniji odmor tu su i joga odmarališta, plaža Platja d’en Bossa sa bogatom ponudom hotela, barova i prodavnica.

Pogodna klima i plaže, kao i  najčistije more na  Mediteranu i geografski položaj  su prirodne karakteristike koje privlače veliki broj turista iz celog sveta.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65