Unidea travel

Hurgada

  • Avio karte Beograd Hurgada od 231 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Hurgadi, noćenje od 35 € tri-zvezdice i 87 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Hurgada i Hotelski smeštaj , rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Hurgada je nekada bila prilično malo i ne tako impozantno ribarsko selo, smešteno pored Crvenog mora sa vrhunskim plažama. Danas je Hurgada gotovo neprepoznatljkivo iz svog prošlog života i izraslo je u najposećenije turističko odredište u celom Egiptu, sa više od 100 različitih hotela, od kojih su mnogi uz obalu. Poznata po svojim vrhunskim mogućnostima ronjenja, Hurgada je posebno privlačna onima sa malo iskustva u ronjenju. Turizam je sada ogroman deo Hurgade i svake godine mnogi turisti odluče da svoj odmor ovde kombinuju sa posetama drugim istaknutim lokacijama duž doline Nila, uključujući i relativno obližnji grad Luksor.
Hurgada nudi razne aktivnosti zaone koji uživaju u moru i plaži. Postoje mnoštvo razloga zašto bi trebalo posetiti Hurgadu.
Počevši od vodenih sportova Hurgada je odlično mesto za isprobavanje svih vrsta vodenih sportova od ronjenja, parasalinga do jedrenja. Takođe možete voziti i stakleni čamac (čamac sa staklenim dnom) gde možete videti neverovatne korlane grebene i podvnodne scene. Avanturistički sportovi Hurgada ne nudi samo zabavu na moru. U sahari možete isprobati kvad vožnju, jahanje kamila i roštilj sa lokalnim  Beduiniem. Upoznajte se sa okolinom grada Huargade, obilaskom bazara, velike džamije, lučkog područja i crkve Svete Marije.
Isprobajte lokalne specijalitete poput napitka od hibiskusa iz Karkadaia, šiše ili osvežavajućeg čaja.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65