Unidea travel

Hong Kong

  • Avio karte Beograd Hong Kong od 514 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Hong Kongu, noćenje od 34 € tri-zvezdice i 115 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Hong Kong  ili i smeštaj u Hong Kongu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Nekada veliki trgovački centar, smešten pred vratima Kine i jedan od simbola britanske kolonijalne politike, Hong Kong nije izgubio ništa od specifičnog oblika , iako je danas ponovo deo Republike Kine.
Štaviše ekonomsko otvaranje Kine stvorilo je nove perspektive za tu metropolu, koja se ubraja među najbogatije na svetu.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65