Unidea travel

Havana-Varadero

  • Avio karte Beograd Havana od 599 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Varaderu, noćenje od 60 € tri-zvezdice i 136 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Havana  ili i smeštaj u samom gradu i u letovalistu Varadero, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Havana je glavni i najveći grad Kube, najvećeg ostrava Kariba.
Mnogi ga zovu i gradom u kome je vreme stalo zbog njegovog izgleda, načina življenja tamošnjeg stanovništva i ostalim specifičnostima koji se mogu videti.
Iako je u Havani, ali i na celom ostrvu, veoma malo građeno u vreme posle revolucije,
upravo je to doprinelo da Kuba postane tako interesantna turistima iz svih krajeva sveta.
Okruženi starim, polusrušenim zgradama, fasadama svih mogućih boja, starinskim automobilima, na momente ćete možda imati osećaj da ste deo nekog filma.
Iako sve to, kao i ono što čitamo u mnogim turističkim vodičima i putopisima, zvuči nestvarno, čarobno i interesantno,  ima onih koji dožive šok kada prvi put kroče u Havanu.
Prljave i prašnjave ulice, smeće, prepuni kontejneri, neretko i neprijatni mirisi, kuće koje se raspadaju takođe čine svakodnevicu ovog najvećeg karipskog grada.

Varadero je popularno odmaralište na plaži. Duž njegove obale od 20 km nalazi se niz hotelskih i spa kompleksa koji uključuju all inclusive i terene za golf. U blizini istočnog vrha poluostrva nalazi se rezervat Ecologica Varahicacos rezervat pod zastitom drzave.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65