Unidea travel

Guangzhou-Kina

  • Avio karte Beograd Guangzhou od 523 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Guangzhou, noćenje od 34 € tri-zvezdice i 80 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Guangzhou ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Guangzhou grad je na jugu Narodne Republike kine i glavni grad pokrajine Guandong (ili Kanton), značajan trgovački i industrijski centar. Stotine hiljada poslovnih ljudi svake godine dođu ovde da prisustvuju “Canton” sajmu i uživaju u obilasku Canton Tower. Mnogi turisti uživaju u novim atrakcijama i starim muzejima/hramovima i blagoj klimi.  Ogromni zabavni park/zološki vrt nazvan Chimelon sada je tematski park broj 1 u Kini.  Guangzhou nudi zanimljive noćne aktivnosti, poput noćnog krstarenja Bisernom rekom kao i uživanje u predstavi kantonske opere.  Što se tiče kafića i klubova, oni se mogu naći po celom gradu.  Sa istorijom dugom više od 2.200 godina, Guahzhou je poznati kulturni grad sa mnogo zanimljivih znamenitosti za istraživanje.
Ako želite da pobegnete od gradske vreve iz centra grada, planina Baiyun koja se takođe naziva “Plućima grada” zbog svog obnavljajućeg zelenila je još jedan prizor koji morate videti.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65