Unidea travel

Džakarta

  • Avio karte Beograd Džakarta od €699 sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Džakarti, €18 eur tri-zvezdice i €69 pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Džakarta  ili i smeštaj u Džakarti, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Džakarta glavni je i najveći grad Indonezije.
U gradu živi oko 10 miliona stanovnika, a u gradskoj aglomeraciji oko 30 miliona stanovnika.
Međutim, glavni grad Indonezije, tj. Džakarta može mnogo toga ponuditi u pogledu modernog gradskog života zemlje.
Džakarta je sjajno mesto da saznate malo više o komplikovanoj istoriji Indonezije, možete posetiti razne kulturno i istorijski značajne lokacije kao što su stari grad i luka koji će vam dati pogled na to kako je grad izgledao u prošlim vremenima.
Džakarta je jedan od najmodernijih gradova u Indonezeiji, a pored toga što se vraćate u stara vremena, možete upoznati i drugu stranu grada u kojoj se nalaze poznati tržni centri, barovi i restorani.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65