Unidea travel

Dubrovnik

  • Avio karte Beograd Dubrovnik od 147 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Dubrovniku, noćenje od  55 € tri-zvezdice i 165 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Dubrovnik  ili i smeštaj u Dubrovniku, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Posmatran iz vazduha , grad igleda kao školjka prilepljena uz stenu.  Dubrovnik, srednjovekovna Dubrovačka republika.
Stari grad s mešavinom renesansnih i baroknih građevina, vijugavim ulučicama i glavnom ulicom prepunom kafea, okružen je moćnim zidinama koje su samo na jednom mestu otvorene ka moru.  Njegove dobro očuvane građevine kreću se od barokne crkve Svetog Vlaha do renesansne palate Sponza i gotske Kneževe palate, sada istorijskog muzeja. 

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65