Unidea travel

Dubai

  • Avio karte Beograd Dubai od 352 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Dubaiju, noćenje od 41 € tri-zvezdice i 117 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Dubai ili i smeštaj u Hotelima u gradu ili na obali, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Dubai je globalni grad na Aarapskom poluostrvu. Grad je jedno od deset najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Smatra se da jednim od najmodernijih i najprogresivnijih gradova na Bliskom istoku- svakako u arapskom svetu, ponekad je i nazvan “Gradom zlata” zbog istorijskog središta trgovine zlatom, kao i brze transformacije iz pustinje u luksuzni grad. Karakteriše ga ogroman pustinjski pejzaž koji se pretvara u futuristički stil nebodera duž obale.

Dubai je mešavina starog i novog, tradicionalnog i modernog.

Od starih tradicionalnih pijaca i istorijskih zgrada (koje se danas čuvaju iz kulturnih razloga ili su već deo nacionalnog nasleđa) do modernih dubajskih tržnih centara, neverovatnih veštačkih ostrva i gigantskih modernih nebodera koji uključuju najvišu zgradu na svetu, Dubai je svet za sebe i nudi mnoštvo divnih atrakcija.

U gradu se nalaze brojni muzeji i istorijske zgrade, ali Duba muzej moraju posetiti putnici koji prvi put putuju u Emirate. Pruža uvid u stari život Dubaija, njegove ljude i njihovu kulturu i nasleđe.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65