Unidea travel

Doha

  • Avio karte Beograd Doha od 339 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Dohi, noćenje od 47 € tri-zvezdice i 97 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Doha  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Doha je glavni grad Katara.
To je moderan grad koji se brzo razvija, s obzirom na novac koji se uliva u izgradnju, čini se da će Doha za nekoliko godina postati jedan od vodećih gradova u zalivu.
Za one sa dužim zadržavanjem na aerodromu u Dohi, Qatar Airways i katarska turistička uprava nude besplatnu turneju grada Dohe četiri puta dnevno, svaka u trajanju od oko dva sata, sa besplatnom vizom, autobuskim prevozom, vodičem koji govori engleski jezik i posetama The Pearl, Katara Cultural Village, Museum of Islamic Art, i Souq Wasif.
Doha ima reputaciju da nije najuzbudljivije mesto na svetu, međutim, postoje razne aktivnosti područja i događaji u kojima treba da učestvujete.
Na vama je da saznate šta se dešava ili organizujete sopstvene događaje.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65