Unidea travel

Denver

  • Avio karte Begrad Denver od 645 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Denveru, noćenje od 96 € tri-zvezdice i 295 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Denver  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Denver je glavni i najveći grad američke države Kolorado.
Sa procenjenom populacijom od 727.211 stanovnika u 2019. godini, Denver je 19. grad po broju stanovnika u Sjedinjenim Državama i
najmnogoljudniji grad smešten u planinskim državama.
Dolazak u Denver pod vedrim plavim nebom, okrepljen čistim planinskim vazduhom na 1600 m nadmorske visine (tačno jednu milju gore – dakle, Mile High City),
nekada je bilo prilično lako: samo potražite Rocky Mountains (Stenovite planine) i našli ste zapad.
Ovih dana izgled grada se menja-mnoštvo kranova, zgrade koje niču…Denver cveta: ultra-hip hoteli poput The Ramble i The Maven. Električni skuteri.
Mnoštvo kancelarija firmi u nastajanju i stambene zgrade sa krovnim bazenima i najvažnije, obnova zgrade glavne železničke stanice – Union Station.
Restoranska scena postigla je vrhunac – novi restorani, fast food lokali niču nedeljno (lokalno stanovništvo bi reklo
svakodnevno, na par sati). Industrija domaćeg – craft – piva ne pokazuje znake usporavanja, sa takodje puno novootvorenih lokala, pivnica, pabova.
Iako eksplodira u populaciji i trendovima, Denver i dalje uspeva da zadrži svoj prepoznatljiv šmek i kaubojski mentalitet – atmosferu i duh pravog Zapada.
Nije ni čudo što se svi sele ovde.
Dobrodošli u Mile High.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65