Unidea travel

Delhi

  • Avio karte Beograd Delhi od 409 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Delhiju, noćenje od 20 € tri-zvezdice i 59 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Delhi ili i smeštaj u ovom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Osnovan 1000. godine pre nove ere, Delhi ima bogatu istoriju koja je opipljiva kroz niz lokacija. Istražite nasleđe Mogulskog carstva u Crvenoj tvrđavi i džamiji Jama Masjid iz Starog Delhija
pre nego što steknete osećaj za kolonijalnu Indiju sa prostranim bulevarima Nju Delhija, živopisne pijace cveća, impozantna arhitektura i hramovi, sve nijanse Indije prikazane su u Delhiju.
Gradska arhitektura je jedna od najlepših u severnoj Indiji.

Prizori i mirisi Delhija napadni su kao i gužva u njemu. Iskoristite maksimalno zabavni glavni grad Indije, bilo da je vaš plan kupovina tekstila, obilazak istorijskih znamenitosti, šetanje po ulicama ili užurbanim bazarima.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65