Unidea travel

Dalas

  • Avio karte Beograd Dalas od 632 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Dalasu, noćenje od 87 € tri-zvezdice i 398 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Dalas  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Dalas, deveti grad po veličini u Sjedinjenim Državama i treći po veličini u državi Teksas je impresivna mešavina različitih kultura.
Sa mnogobrojnim luksuznim hotelima visokog ranga, nebrojenim finim restoranima i jednim od najprometnijih aerodroma na svetu,
Dalas odaje moć sa svim svojim muzejima svetske klase i svetlucavom panoramom grada.
Njegova istorija bila je narušena neslavnim ubistvom američkog predsednika Džona F. Kenedija, ali u gradu je otkriveno još istorijskog i savremenog nasleđa.
Kao centar naftne i pamučne industrije krajem 1800-ih i početkom 1900-ih, Dalas je bio klasični američki grad u usponu i ostao je jedan od gradova sa najbržim rastom
u zemlji. Dalas je postao žrtva sopstvenog uspeha u automobilskoj eri, postajući glavni primer širenja urbanih sredina
dok su autoputevi gušili njegovo gradsko središte, ali u novom milenijumu ulazu se veliki napori da se iznova osmisle nove strategije razvitka ovog velikog grada.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65