Unidea travel

Da-Nang Vijetnam

  • Avio karte Beograd Da Nang od 736 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Da Nangu, noćenje od 18 € tri-zvezdice i 70 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Da Nang ili i smeštaj, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Da Nang je obalski grad u centralnom Vijetnamu, poznat po svojim peščanim plažama i istoriji kao francuska kolonijalna luka. Da Nang je dobro lociran odakle je lako omogucen obilazak brežuljaka u unutrašnjosti Ba Na, gde mozete obici i zlatni most. 
Da Nang je epicentar surfovanja u Vijetnamu, zahvaljujući toploj klimi i dugim plažama sa velikim talasima tokom cele godine. Sezona surfinga u Da Nang je od septembra do marta,
gde su prosečne temperature vode (27 ° C)
U Da Nangu ima veliki broj ekskluzivnih hotela od 5 zvezdica za putnike koji zele da maksimalno uzivaju
na ovoj destinaciji.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65