Unidea travel

Colombo Šri Lanka

  • Avio karte Beograd Šri Lanka od 536 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Šri Lanci, noćenje od 34 € tri-zvezdice i 99 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Kolombo Šri Lanka  ili i smeštaj na ovoj destinaciji, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Kolombo je najveći grad, ekonomska i poslovna prestonica Šri Lanke koja se nalazi na zapadnoj strani ostrva.
Grad kontrasta, to je i električna mešavina sjajnih hotela i lukavih kancelarijskih blokova.
Rasprostranjene užurbane ulice sa pijacama ispunjene su mirisnim začinima, raznobojnim svilama, pamucima i svežim voćem i povrćem.
Otkrijte multietničku zaostavštinu Kolomba gde se u jednoj ulici mogu naći crkve, džamije i hramovi.
Uživajte u uzbudljivoj vožnji tuk tuk-om po gradu i igrajte golf na živopisnim zelenim terenima.
Galle Face Green je lociran u srcu grada duž obale Indijskog okeana i destinacija je podjednako za turiste i stanovnike.
Hotel Galle face je istorijska znamenitost na južnoj ivici ove promenade.
Raj kupaca, izvrsni butici odlikuju se međunarodnim brendovima, a šarmantne prodavnice nude raznobojnu lokalnu umetnost.
Uz očaravajuće nasleđe i privlačnu kulturu, glavni grad Šri Lanke jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Aziji.
Nudeći širok izbor mogućnosti smeštaja, uključujući rustikalne barake na plaži do raskošnih kolonijalnih letnjikovca i zapanjućih hotela, vaša svaka želja gde da ostanete su ispunjena.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65