Unidea travel

Cirih

  • Avio karte Beograd Cirih od 117 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Cirihu, noćenje od 129 € tri-zvezdice i 429 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Cirih  ili i smeštaj u Cirihu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Grad Cirih, globalni centar za bankarstvo i finansije, leži na severnom kraju jezera Cirih u severnoj Švajcarskoj. Slikovite staze centralnog Altstadta (Starog grada), sa obe strane reke Limmat, odražavaju njegovu pred-srednjovekovnu istoriju. Šetališta uz obalu poput Limmatkuai prate reku prema Rathausu iz 17. veka (gradska kuća).

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima.  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65