Unidea travel

Čikago

  • Avio karte Beograd Čikago od 436 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Čikagu, noćenje od 109 € tri-zvezdice i 317 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Čikago ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Čikago (engl. Chicago) treći je grad po veličini (nakon Njujorka i Los Anđelesa) i najveći grad u unutrašnjosti SAD.
Nalazi se u državi Ilinois na jugozapadnoj obali jezera Mičigen.
Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.695.598 stanovnika.
Čikago je grad rekorda: ovde se nalazi najveća kontinentalna luka na svetu, najveći simfonijski orkestar kao i najveća fontana (Buckingham Fountain).
Čikago je kolevka čuvenog stila u džezu iz 20-ih godina XX veka koji se zove diksilend.
Dom je jednom od najboljih košarkaških klubova na svetu iz 90-ih godina prošlog veka-Chicago Bulls-ima sa legendarnim Majkl Džordanom.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65