Unidea travel

Bukurešt

  • Avio karte Beograd Bukurešt od 153 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Bukureštu, noćenje od  39 € tri-zvezdice i 89 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Bukurest  ili i smeštaj u Bukurestu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Bukurešt je glavni grad Rumunije i najveći grad, kao i najvažniji industrijski i komercijalni centar zemlje.
Sa 2 miliona stanovnika u samom gradu više od 2,4 miliona u urbanom području Bukurešt je jedan od najvećih gradova u jugoistočnoj Evropi, najveći grad između Berlina i Istanbula.
Bukurešt se u poslednje vreme dosta promenio, a danas je postao veoma zanimljiv spoj starog i novog koji nema puno veze sa njegovom početnom reputacijom.
Grad nudi odlične atrakcije, a poslednjih godina gaji sofisticirani, u trendu i moderni senzibilitet koji mnogi očekuju od evropske prestonice.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65