Unidea travel

Buenos Aires

  • Avio karte Beograd Buenos Aires od 661 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Buenos Airesu, noćenje od 46 € tri-zvezdice i 115 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Buenos Aires ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Buenos Aires ima nadimak La Reina Del Plata, kraljica reke Plate u dalekom uglu Južne Amerike. Otprilike oko 3 miliona stanovnika živi u ovoj metropoli.
Stanovnici iz Buenos Airesa nazivaju se “Portenos”, što znači “ljudi iz luke”, jer je Buenos Aires osnovan kao lučki grad za odbranu od pirata i drugih neprijatelja.
Ova prestonica je otvorena i gostoljubiva destinacija koja putniku omogućava ne samo da poseti grad već i i da ima  izuzetnu urbanu kulturu.
Buenos Aires kombinuje izbledelu evropsku veličinu sa latinskom strašću.
Užurbana metropola koja će vas ostaviti bez daha sa njenom arhitekturom Belle Epoque, kaldrmastim ulicama okruženim preslatkim kafićima i buticima i kvartovima (barrios) prepunim ličnosti. Turisti koji prvi put posećuju Buenos Aires obično ga povezuju sa tangom, biftekom i vinom, ali francuske zgrade, italijanska hrana i španski noćni život argetinske prestonice takođe pričaju priču o gradu koja je jednom nogom  u Latino Americi a drugom u Evropi.
Započnite istraživanje ovog fascinantnog grada na Plaza de Mayo, glavnom trgu.
Ovo je bilo mesto revolucije 1810. godine koja je dovela do nezavisnosti zemlje.
Danas je ono središte većeg dela gradske aktivnosti. Obiđite ružičastu predsedničku palatu Casa Rosada i špansko-kolonijalnu gradsku kuću.
Pogledajte grobnicu oslobodioca regiona, Generala San Martina u katedrali Metropolitan. Ako ste ljubitelj šetnje po zelenim otvorenim prostorima i parkovima u velikim gradovima poput Buenos Airesa, obavezno ne propustite šetalište u Palermu, prelepom predelu u severnom delu grada.
Ovde ćete naći ne samo otvorene prostore za šetnju, već i veliko jezero gde možete iznajmiti čamce kao i ogroman cvetni vrt u koji možete besplatno ući. Još jedno odlično mesto za šetnju i doživljavanje argetinskog uličnog života je El Puerto de Buenos Aires. La boca ima pešačku ulicu Caminito sa umetničkim zanatima, takođe je i poznata po tangu i često možete ugledati tango
plesače kako vežbaju na ulicama. Teško je ne zaljubiti se u dragulj Argentine.
Sve što treba da uradite je da pogledate Buenos Aires da biste znali da je svaka reč o ovom gradu istinita.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65