Unidea travel

Brisel

  • Avio karte Beograd Brisel od 180 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Briselu, noćenje od  105 € tri-zvezdice i 169 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Brisel  ili i smeštaj u Briselu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Samosvesna Belgijska metropola dočekuje posetioce s veličanstvenim kulturnim spomenicima, ali i s velikim kulinarskim užicima. Brisel je i kulturni i naučni centar Belgije sa univerzitetom, politehničkim školama kraljevskom akademijom i brojnim stručnim i umetničkim školama.
Grad leži na raskrsnici važnih saobraćajnica, ekonomski je centar Belgije. Pored toga, Brisel je posle Antverpena najveći industrijski centar.
Proizvodi se “fina roba” poput čuvene belgijske čipke, vunenih, pamučnih i svilenih tkanina, tepiha i porcelana.
Visoko se vrednuju i kulinarski proizvodi, kao što su fina čokolada, praline i pivo- koje je neizbežno u gradu legendarnog kralja Gambrinusa.
Brisel je veoma zanimljiva i nezaboravna turistička destinacija, pomalo haotičani ne uvek lep, do njega se jednostavnoi dolazi i nikad nije prepun.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65