Unidea travel

Boston

  • Avio karte Beograd Boston od 484 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Bostonu, noćenje od 121 € tri-zvezdice i 641 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Boston  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Boston je glavni i najveći grad američke savezne države Massachusetts na severoistoku Sjedinjenih Američkih Država od 613.411 stanovnika u užem centru, a sa širom zonom grada Veliki Boston ima preko 4,55 miliona stanovnika.
Boston je jedan od najstarijih američkih gradova, koji je presudno uticao na razvoj Sjedinjenih Američkih Država.
U Bostonu su se odvijali procesi i događaji (Bostonska čajanka, Bostonski masakr) koji su krajem 18. veka, doveli do Američke revolucije. Zbog tog Boston Amerikanci zovu kolevkom Amerike. Nakon revolucije, Boston je postao važan saobraćajni centar sa svojom lukom na Atlantskom okeanu. Boston godišnje poseti 16,3 miliona turista.
Boston je postao važan centar za visoko obrazovanje, kao i važan centar za istraživanja u oblasti nauke.
Boston takođe ima i jedan od najviših standarda života u SAD, pa je i time jedan od najskupljih gradova u SAD. Boston Komon je najstariji park u Sjedinjenim Američkim Državama. Zajedno sa Bostonskom baštom i Smaragdnom ogrlicom,
čini sistem otvorenih parkova, koje je osmislio Frederik Lo Olmsted, kako bi grad ostao u zelenilu.
Esplanada je šetalište duž reke Čarls, na bostonskoj strani (na suprotnoj obali se nalazi grad Kembridž, gde su smešteni univerziteti Harvard i MIT).
Boston takođe ima i nekoliko velikih peščanih plaža koje se nalaze na obalama Atlantskog okeana.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65