Unidea travel

Bogota

  • Avio karte Beograd Bogota od 592 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Bogoti, noćenje od 23 € tri-zvezdice i 55 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Bogota  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Bogota je srce Kolumbije, privlačna i živahna.
Sa populacijom od oko 8 miliona ljudi, Bogota sedi na približno 2640 m nadmorske visine u kolumbijskoj regiji venca Ande.
To je grad kontrasta i kao takav svojim posetiocima nudi jedinstveno iskustvo.
Glavni grad je mesto okupljanja ljudi iz cele zemlje i stoga je raznoliko i multikulturalno.
Unutar ovog grada spajaju se prošlost i sadašnjost.
Zahvaljujući ovoj fuziji prošlosti i sadašnjosti, Bogota je idealno mesto istorije, zabave, ukusne kuhinje, kulture, poslovanja i još mnogo toga.
Bogota, kao grad za sve, nudi mnogo različitih aktivnosti koje je čine idealnom turističkom destinacijom.
Jedna od ovih aktivnosti je otkrivanje istorije Kolumbije i njene važnosti, možete da odete u centar grada, gde ćete pronaći Plaza de Bolivar, glavnu katedralu Casa De Narino, u kojoj se nalazi kolumbijska vlada.
Takođe možete posetiti kulturni epicentar grada La Candelaria, popločani istorijski centar grada kojem gravitira većina putnika.
Tamo ćete pronaći sjajne vile izgrađene u kolonijalnom dobu, kao i jedinstvenu boemsku atmosferu na legendarnoj Plazi del Chorro de Quevedo, mesto koje morate posetiti kada stignete u glavni grad Kolumbije.
Takođe možete posetiti važne muzeje, kao što su Nacionalni muzej Kolumbije, muzej moderne umetnosti u Bogoti(Mambo), interaktivni centar Maloka i muzej zlata u kome se nalazi važna kolekcija predmeta iz predšpanske kulture.
Kuhinja Bogote takođe vredi probati, ona nudi izbor domaćih i stranih namirnica koje su široko priznate kao neke od najboljih u Latinoskoj Americi.
Postoje i druga turistička odredišta, poput Monserrate, El Chico i Usaquen, koja se smatraju jednim od najboljih mesta za posetu u glavnom gradu Kolumbije, jer i
lokalno stanovništvo i posetioce dočekuju raširenih ruku.
U komercijalnim oblastima i tržnim centrima Bogote možete pronaći sve što želite; zato su postali glavna turistička atrakcija u prestonici.
U ovim komercijalnim oblastima možete pronaći najbolje prodavnice odeće, obuće, nakita, tehnologije, antikviteta i rukotvorina.
Noćni život Bogote uključuje područja različitih stilova i atmosfera kako bi mogla da odgovara različitim ukusima.
Bogota je grad koji okuplja najbolje iz Kolumbije i iz tog razloga bi trebao da bude na vrhu liste mesta koja treba posetiti.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65