Unidea travel

Berlin

  • Avio karte Beograd Berlin od 129 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Berlinu, noćenje od 65 € tri-zvezdice i 219 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Berlin  ili i smeštaj u Berlinu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Berlin, glavni grad Nemačke, datira iz 13. veka. Podsećanja na burnu istoriju 20. veka, spadaju i njegov spomen na holokaust i grafitirani ostaci Berlinskog zida. Podeljena tokom hladnog rata, njegova Brandenburška kapija iz 18. veka postala je simbol ponovnog ujedinjenja. Grad je takođe poznat po umetničkoj sceni i modernim znamenitostima kao što je zlatna, Berliner filharmonija sa zlatnim krovom, sagrađena 1963. godine.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65