Unidea travel

Beč

  • Avio karte Beograd Beč od 119 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Beču, noćenje od  42 € tri-zvezdice i 149 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Beč  ili i smeštaj u Beču, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Smešten na lepom plavom Dunavu,  glavni grad Austrije sa svojom neuporedivom atmosferom i danas zrači šarmom nekadašnje Austrougarske monarhije.
Stari carski grad Beč, nekadašnje Središte hazburškog carstva, poseduje obilije istorijskih spomenika i umetničkog blaga iz svih epoha.
Za Beč treba odvojiti dovoljno vremena, pre svega da bi se osetili toliko puta opevana atmosfera i raspoloženje, kojima pečat daju vinarije kafei i tradicionalna pijaca Našmarkt.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima.  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65