Unidea travel

Barselona

  • Avio karte Beograd Barselona od 192 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Barseloni, noćenje od  65 € tri-zvezdice i 215 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Barselona  ili i smeštaj u Barseloni, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Barselona, kosmopolitska prestonica španske regije Katalonija, poznata je po svojoj umetnosti i arhitekturi.  Fantastična crkva Sagrada Familia i druge modernističke znamenitosti koje je dizajnirao Antoni Gaudi označavaju grad.  Glavni grad Katalonije sa značajnim istorijskim spomenicima, uzbudljivim noćnim životom,
lepim šetalištima u luci i uz more, spaja otvorenost prema svetu sa sopstvenom tradicijom.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima.  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65