Unidea travel

Bali

  • Avio karte Beograd Bali od 671 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Baliju, noćenje od 42 € tri-zvezdice i 99 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Bali  ili i smeštaj na Baliju, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Bali je ostrvo u Indoneziji poznato po šumovitim vulkanskim planinama, pirinčanam poljima, peskovitim plažama i koralnim grebenima.
Na ostrvu se nalazi puno verskih lokaliteta poput hrama Uluvatu.  Južno od grada Kuta nalaze se živahni kafići, dok su Seminiak, Sanur i Nusa Dua popularni letovališni gradovi.
Ostrvo je takođe poznato po jogi i meditacijama.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65