Unidea travel

Aukland

  • Avio karte Beograd Aukland od 1172 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Auklandu, noćenje od 69 € tri-zvezdice i 133 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – London  ili i smeštaj u Londonu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Nazvan „Grad jedra“ zbog velikog broja jahti usidrenih u luci Vaitemata, Auckland je najveći grad Novog Zelanda.

Grad je prava kulturna mešavina sa azijskim, evropskim, maorskim i polinezijskim uticajima, koja se slavi na čestim festivalima i sportskim događajima. 

Aukland je živopisno i raznoliko mesto gde priroda i urbani život idu zajedno,  sa 48 vulkana, više od 50 ostrva i nepreglednom obalom i plažama na samo nekoliko minuta od centra grada.

 

 

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65