Unidea travel

Amsterdam

  • Avio karte Beograd Amsterdam od 229 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Amsterdamu, noćenje od  69 tri-zvezdice i 269  pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Amsterdam  ili i smeštaj u Amsterdamu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Amsterdam je glavni grad Holandije, poznat po svom umetničkom nasleđu, složenom kanalskom sistemu i uskim kućama sa specificnim fasadama,
zaostavština gradskog zlatnog doba iz 17. veka. U muzejskom okrugu nalazi se muzej Van Gogh, radovi Rembrandta i Vermeera u Rijksmuseumu
i moderna umetnost u Stedelijku. Biciklizam je ključan za karakter grada, a postoje brojne biciklističke staze.
Grad je otvoren, kosmopolitski i savremen, ali i protkan bogatom istorijom.
Amsterdam, čaroban grad na ušču Amstela, nije bez razloga omiljena turistička destinacija.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima.  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65