Unidea travel

Aman

  • Avio karte Beograd Aman od 321 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Amanu, noćenje od 43 € tri-zvezdice i 121 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Aman  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Glavni grad Jordana je moderno, užurbano mesto, prvobitno postavljeno na sedam brda.  Mnoge njegove zgrade su stare samo nekoliko decenija, ali postoje izuzeci, poput Džamije kralja Huseina, u samom srcu centra grada, sagrađene 1924. godine.
U gradu su vidljivi ostaci njegove drevne istorije, poput rimskog pozorišta oko kojeg se razvijao centar grada Amana.
Na brdu iznad Amana nalazi se tvrđava, zajedno sa rimskim i vizantijskim ruševinama, koje svedoče o nizu civilizacija koje su ostavile svoj trag u zemlji.
Pogledajte zalazak sunca sa vidikovca u blizini tvrđave.
Ali obratite pažnju i na vreme poziva mujezina.
Ako ga slušate sa vidikovca, gde je čitav grad pred vama, steći ćete nezaboravni akustični utisak.
Zbog ubraznog rasta u poslednjih nekoliko decenija, stilovi života se znatno razlikuju dok se putuje u pravcu istok-zapad kroz Aman.
Posetioci željni egzotičnijeg i tradicionalnijeg iskustva trebali bi da posete “Stari Aman”, centar grada u kome se nalaze mnoge pijace i prodavnice.
Ako nikada niste bili na Bliskom Istoku, Aman je vaš savršen uvod.
Aman nije bio samo centralni prelaz i rodno mesto nekoliko velikih civilizacija, već je i grad koji se neprestano razvija sa oštrim kontrastom između istoka i zapada.
Aman je zapadnjački orijentisan, ali zadržava svoj bliskoistoični stil, prepun ukusne hrane i neverovatno gostoljubivih ljudi.
Naročito je izvanredan Ammanov centar u obliku posude, jednobojan koliko god pogled seže.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65