Unidea travel

Abu Dabi

  • Avio karte Beograd Abu Dabi od 281 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Abu Dabiju, noćenje od 44 € tri-zvezdice i 97 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Abu Dabi  ili i smestaj u Gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Abu Dabi, glavni grad i drugi po veličini grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sada se pojavio kao jedno od najlepših turističkih destinacija u zemlji zbog svoje izvrsne infrastrukture, rastuće ekonomije i zanimljivih atrakcija.
Različita područja i ostrva u Abu Dabiju razvijena su za promociju turizma koji uključuje Corniche, ostrvo Yas i ostrvo Saadiyt, što posetiocima omogućava da istražuju zadivljujuće poglede na Arapski zaliv i rezervate divljeg sveta.
Pustinjski safari izleti su turističko, ali zabavno iskustvo.
Moraju se rezervisati unapred, ali često se mogu rezervisati i dan ranije, većina hotelskih recepcionara to može organizovati za vas.
Sa helikopterskom turom otkrijte Abu Dabi iz ptičije perspektive.
Ture su od 09:00 do 17:00 h sa terminala Marina Mall.
Grad je takođe uveliko proširio svoju industriju zabave, stvarajući masovne projekte kao što su staze Formule 1, tematski park Ferrari World i Warner Bros.
Postoji nekoliko muzeja, kao što su Louvre Abu Dhabi, Guggenheim muzej (koji je u izgradnji) i Zayed Muzej.
Abu Dabi kosmopolitski grad koji nudi ekstremni noćni život, širok spektar restorana, kulturne i muzičke događaje za sve uzraste.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65