Unidea travel

Šarm el Šeik

  • Avio karte Beograd Šarm el Šeik od 231 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Šarm el Šeiku, noćenje od 31 € tri-zvezdice i 77 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Šarm el Šeik  ili i Hotelski smeštaj , rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Šarm el Šeik je egipatski grad odmaraliste između pustinje Sinajskog poluostrva i Crvenog mora Poznat peščanim plažama, bistroj vodi i koralnim grebenima.
Zaliv Naama sa šetalištem ispunjen je barovima i restoranima. Nacionalni park Ras Muhammad je glavno ronilačko odredište sa morskim životom oko grebena
Ajkula i Jolanda.


Prepustite se toplim sunčanim zracima, prelepom moru i pozelite da odmor sto duze traje.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65