London

  • Avio karte Beograd London od 139 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Londonu, noćenje od  59 €  tri-zvezdice i 259 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – London  ili i smeštaj u Londonu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

London je glavni grad i prestonica, sedište je britanske vlade i međunarodne finansijska metropola. A pre svega je svetski grad i to u pravom smislu te reči. Tradicionalni kvart Vajthol sa vladinim ustanovama u Vestminsteru, delu grada sa bogatom istorijom, otmeni stambeni i poslovni kvartovi, kao što su Najstbridž i Belgrevija, turbulentni trgovi poput Pikadilija i Trafalgar Skvera u tipičnom engleskom stilu, samo su deo raznolikosti istočnog centra Londona. Zbog raznih ograničenja za vožnju kolima po centru grada, preporučuje se da se koristi izvanredno organizovanom mrežom gradskog saobraćaja, ili da se u obilazak pođe jednim od crvenih turističkih autobusa na sprat.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima.  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Maldives-1

Maldivi

Povratne avio karte od 560 €
Hoteli od 63 € noćenje

Maldivi-3-1

Sejšeli

Povratne avio karte od 615 €
Hoteli od 124 € noćenje

HKG

Hong Kong

Povratne avio karte od 514 €
Hoteli od 34 € noćenje

tyo

Tokio

Povratne avio karte od 538 €
Hoteli od 55 € noćenje